CEL SZKOLENIA
Nabycie umiejętności niezbędnych do pracy w charakterze organizatora usług cateringowych.
PROGRAM SZKOLENIA
- Przestrzeganie zasad ochrony środowiska, bezpieczeństwa i higieny pracy, ppoż. i epidemiologicznych podczas procesów technologicznych.
- Organizacja placówki gastronomicznej
- Nakrywanie stołów, zastawa i bielizna stołowa
- Rodzaje imprez okolicznościowych i ich obsługa.
- Obsługa klienta zgodnie z zasadami savoir – vivre.
- Przygotowanie dań na imprezy cateringowe.
- Obsługa kelnerska i obsługa baru w gastronomii.
WYMAGANIA WOBEC UCZESTNIKÓW
- Książeczka zdrowia.
- Ukończone 18 lat.
CZAS TRWANIA SZKOLENIA
Szkolenie trwa 90 godzin, w tym:
- 20 godzin zajęć teoretycznych,
- 70 godzin zajęć praktycznych.
POTWIERDZENIE KWALIFIKACJI
Zaświadczenie Ministerstwa Edukacji Narodowej.
KONTAKT
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
Tel.: +48 32 413 88 00
fax.: +48 32 413 88 11
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.