CEL SZKOLENIA
Zdobycie nowych uprawnień i kwalifikacji niezbędnych do pracy w gastronomii.
PROGRAM SZKOLENIA
- Organizacja punktu gastronomicznego.
- Towaroznawstwo i materiałoznawstwo.
- Zasady porcjowania i wydawania posiłków.
- Obsługa klienta.
- Przepisy BHP na stanowisku pracy.
- Czynności porządkowe w kuchni.
- Przechowywanie surowców i przygotowanie do obróbki wstępnej.
- Samodzielne wykonywanie zadań w kuchni.
- Obsługa kasy fiskalnej.
- Podstawowe zasady higieny.
- Lektorat języka angielskiego.
WYMAGANIA WOBEC UCZESTNIKÓW
- Wykształcenie podstawowe.
- Książeczka zdrowia.
CZAS TRWANIA SZKOLENIA
Szkolenie trwa 150 godzin, w tym:
- 80 godzin zajęć teoretycznych,
- 70 godzin zajęć praktycznych.
POTWIERDZENIE KWALIFIKACJI
Zaświadczenie Ministerstwa Edukacji Narodowej.
KONTAKT
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
Tel.: +48 32 413 88 00
fax.: +48 32 413 88 11
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.