CEL SZKOLENIA
Zdobycie umiejętności niezbędnych w charakterze kelner-barman.
PROGRAM SZKOLENIA
- Organizacja punktu gastronomicznego.
- Technologia pracy kelnera-barmana.
- Obsługa kasy fiskalnej.
- Podstawowe zasady higieny.
- Przestrzeganie zasad BHP i p.poż. w sali konsumenckiej.
- Profesjonalna obsługa klienta.
- Wykazywanie kultury osobistej i przestrzeganie etyki zawodowej.
- Organizacja przyjęć okolicznościowych.
- Lektorat języka angielskiego.
WYMAGANIA WOBEC UCZESTNIKÓW
- Wykształcenie podstawowe.
- Posiadanie aktualnej książeczki zdrowia.
CZAS TRWANIA SZKOLENIA
Szkolenie trwa 200 godzin, w tym:
- 80 godzin zajęć teoretycznych,
- 120 godzin zajęć praktycznych.
POTWIERDZENIE KWALIFIKACJI
Zaświadczenie Ministerstwa Edukacji Narodowej.
KONTAKT
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
Tel.: +48 32 413 88 00
fax.: +48 32 413 88 11
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.