CEL SZKOLENIA
Zdobycie umiejętności niezbędnych do pracy w charakterze barmana.
PROGRAM SZKOLENIA
- Organizacja punktu gastronomicznego.
- Wykazywanie kultury osobistej i przestrzeganie etyki zawodowej.
- Podstawowe zasady higieny.
- Obsługa kasy fiskalnej.
- Technologia pracy barmana.
- Profesjonalna obsługa klienta.
WYMAGANIA WOBEC UCZESTNIKÓW
- wykształcenie podstawowe,
- książeczka zdrowia.
CZAS TRWANIA SZKOLENIA
Szkolenie trwa 100 godzin, w tym:
- 34 godzin zajęć teoretycznych,
- 66 godzin zajęć praktycznych.
POTWIERDZENIE KWALIFIKACJI
- Zaświadczenie Ministerstwa Edukacji Narodowej.
KONTAKT
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
Tel.: +48 32 413 88 00 lub +48 32 751 56 65
fax.: +48 32 413 88 11
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.